Hrvatsko društvo za
preventivnu i socijalnu
pedijatriju

 

pedijatrija-udzbenikPoštovani kolegice i kolege,

s veseljem Vas obavještavamo da se 8. izdanje udžbenika "Pedijatrija" urednika Duška Mardešića i Ive Barića pojavilo u knjižarama. Do kraja studenog prodavat će se u knjižarama „Školske knjige" po promotivnoj cijeni od 479,20 kn. Ovo osmo izdanje gotovo je u cijelosti prerađeno. Vjerujemo da će kao i sva dosadašnja i novo izdanje biti odličan temelj za učenje pedijatrije i čvrst oslonac u svakodnevnom radu svima koji skrbe o zdravlju djece. Kritičke primjedbe i komentari poslužit će nam- kao i do sada – za daljnje poboljšanje i osuvremenjivanje budućih izdanja.

Urednici

catipovic-savjetiDVD 'Savjeti za majku i dijete' je priručnik koji slikom i zvukom nudi niz savjeta trudnicama i mladim majkama, toliko traženih u tim skupinama žena.

Opisuje se u desetak poglavlja vježbe za trudnice i babinjače, priprema za dolazak djeteta kući, dojenje, uvođenje druge hrane, njega pupka, šetnje novorođenčeta, kupanje uz druge naputke važne za trudnice i majke.

Opširnije...

Ova stranica koristi kolačiće (Cookies) radi pune funkcionalnosti i boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregledavanja suglasni ste s uporabom kolačića. Više o kolačićima: Izjava o privatnosti.